online randevu formu

Gülümsemeni Düzeltmenin En Etkili Yolu

Bir gülüş çok şeyi değiştirir. bir an sürer ama hatırası bazen sonsuza dek yaşar bizde.

Gülümsemeni Düzeltmenin En Etkili Yolu  | Minepol

Bir gülüş çok şeyi değiştirir. Bir an sürer ama hatırası bazen sonsuza dek yaşar bizde. Gülümsemek hayatımızın olmazsa olmaz, her mutluluğumuzda bazen küçük bir çocuğa olan bakışımızda belirir. Gülümsemenin önemli ve gerekli olduğu toplumumuzda gülümseme konusunda çekindiğimiz bazı noktalar olabilmektedir. Çarpık, aralıklı veya yanlış hizalanmış dişler gülümsememizi doğrudan etkilemektedir. 

 

Güzel bir gülümseme elde etmek için beyaz dişler en büyük dostumuz olmuştur. Ancak   sadece beyaz dişler güzel gülümseyebilmeniz için yeterli değildir. Diş etlerinin sağlığı, dişlerin doğru dizilişi en az diş beyazlığı kadar etkilidir. Etkili bir gülümse oluşturmak için diş, dudak ve diş eti uyumu sağlanmalıdır. Mevcut diş yapısına uygulanan porselen kaplama sayesinde dişlerin düzeltilmesi, dişlerin çapraşıklığının giderilmesi ile güzel ve sağlıklı bir gülümseme elde edilir.



Mükemmel bir gülüş elde etmek amacıyla diş hekimliği ve sanatla buluşan gülüş  tasarımı, yüz hatları, yaş ve cinsiyete bağlı durumlar göz önünde bulundurularak kişinin yüz şekline en uygun gülümseme belirlenir. Daha sonrasında porselen vener, diş beyazlatma veya gerekliyse implant tedavisi uygulanarak kişiye özel bir gülüş tasarımı gerçekleştirilir. Porselen vener; çapraşık, aralıklı veya kırık dişlerin onarılmasını ve dişlerin estetik bir görünüme kavuşmasını sağlayan uygulamadır. diş beyazlatma işlemleri; dişin yapısını bozmadan, beyazlatma maddeleri uygulanarak dişin istenilen beyazlığa ulaşmasını sağlayan uygulamalardır. İmplant tedavisinde ise, diş estetiğini bozacak diş eksiklikleri oluşmuşsa implant tedavisiyle bu sorun giderilir. 

 

Kusursuz ve sağlıklı bir gülümseme sağlamak için estetik, simetrik dişler elde edilmeye çalışılır. Eskişehir  Diş Kliniği Minepol, gülüş tasarımı ve sağlıklı diş ve diş etlerine sahip olabilmeniz için sizlere en iyi hizmeti sunar. 

 

Minepol
blog

Ağız ve Diş Tedavileri
ile ilgili yenilikçi bilgiler, püf noktalar, bakım önerileri ve daha fazlası blog sayfamızda. Keşfet!

Blog sayfamızdaki tüm içerikler hasta bilgilendirme amaçlıdır.

Tüm Blog Yazıları
bize ulaşın
info@minepol.com.tr 0 (222) 220 55 55

Whatsapp :

0 (532) 475 08 17

Çalışma Saatleri

Haftanın Her Günü

Sabah 09:00

Akşam 22:00

adres

İsmet İnönü 1.Cad. No:102D
Tepebaşı / Eskişehir

Harita Göster
bizi sosyal medyada takip edin
sizinle tanışmaktan mutluluk duyarız

bilgi almak istediğiniz konular

  • pedodonti
  • ortodonti
  • estetik diş hekimliği
  • endodonti
  • dental implant
  • diş protezi
  • dental görüntüleme
  • çene eklemi
  • ağız kokusu
  • diğer
RANDEVU AL
WHATSAPP